Barnehagerute 2019/20

LjøstadsagaJ

Barnehagerute 2019 / 2020

Barnehagen åpner etter ferien                                   mandag        29. juli

Nytt barnehageår starter                                                torsdag          1. aug.

Planleggingsdager                                                    torsdag       15.aug.

fredag         16.aug.

Siste dag før jul                                                      mandag       23.des.

BARNEHAGEN ER STENGT MELLOM JUL OG NYTTÅR !!

Planleggingsdag                                                       torsdag      2. jan.

Første dag etter nyttår                                             fredag   3. jan.

Siste dag før påske ( bhg. stenger kl. 12.00 )               onsdag   8. april

Første dag etter påske                                             tirsdag   14. april

Planleggingsdag                                                       fredag     31. mai

1 planleggingsdag holdes åpen til f.eks felles fagdag.

BARNEHAGEN ER STENGT I UKE 28, 29 & 30

Vi sender ut ferielapp for å få oversikt over evnt. lengre ferieperiode!

Det henstilles også til å ha 1 uke sammenhengende ferie ellers i året.

Det må være minst 8 barn pr.dag for at barnehagen skal holdes åpen før og etter de stengte ukene i juli, - og rundt høytider der vi har ”påmelding”!