Barnehagerute 2018/19

LjøstadsagaJ

Barnehagerute 2018 / 2019

Barnehagen åpner etter ferien                                   mandag        30. juli

Nytt barnehageår starter                                                onsdag          1. aug.

Planleggingsdager                                                    torsdag       16.aug.

fredag         17.aug.

Siste dag før jul                                                      fredag       21.des.

BARNEHAGEN ER STENGT MELLOM JUL OG NYTTÅR !!

Planleggingsdag                                                       onsdag      2. jan.

Første dag etter nyttår                                             torsdag   3. jan.

Siste dag før påske ( bhg. stenger kl. 12.00 )               onsdag   17. april

Første dag etter påske                                             tirsdag   23. april

Planleggingsdag                                                       fredag     31. mai

1 planleggingsdag holdes åpen til f.eks felles fagdag.

BARNEHAGEN ER STENGT I UKE 28, 29 & 30

Vi sender ut ferielapp for å få oversikt over evnt. lengre ferieperiode!

Det henstilles også til å ha 1 uke sammenhengende ferie ellers i året.

Det må være minst 8 barn pr.dag for at barnehagen skal holdes åpen før og etter de stengte ukene i juli, - og rundt høytider der vi har ”påmelding”!