Barnehagerute

Barnehagerute 2017/18

LjøstadsagaJ

Barnehagerute 2017 / 2018

Nytt barnehageår starter                                                tirsdag         1. aug.

Planleggingsdager                                                    tirsdag       15.aug.

Onsdag       16.aug.

Siste dag før jul                                                      fredag       22.des.

BARNEHAGEN ER STENGT MELLOM JUL OG NYTTÅR !!

Planleggingsdag                                                       tirsdag      2. jan.

Første dag etter nyttår                                             onsdag     3. jan.

Siste dag før påske ( bhg. stenger kl. 12.00 )               onsdag   28. mars

Første dag etter påske                                             tirsdag    3. april

Planleggingsdag                                                       fredag     11.mai

1 planleggingsdag holdes åpen til f.eks felles fagdag.

BARNEHAGEN ER STENGT I UKE 28, 29 & 30

Vi sender ut ferielapp for å få oversikt over evnt. lengre ferieperiode!

Det henstilles også til å ha 1 uke sammenhengende ferie ellers i året.

Det må være minst 8 barn pr.dag for at barnehagen skal holdes åpen før og etter de stengte ukene i juli, - og rundt høytider der vi har ”påmelding”!