Ansatte

Ansatte

Eline Ufsvatn

Stilling: Annet
994 12 274
elineufs97@outlook.com

Eline har en pause i utdanningen som vernepleier - og har nå fått jobb hos oss frem til sommeren. Eline er ei sprudlende jente - som vil være mest å se sammen med stjernene :)

Agni Lindtveit

Stilling: Assistent

Agni er vår gode matmor - som passer på at vi får sunn, næringsrik og variert kost :) Agni jobber mandag, tirsdag og torsdag.

Gro Johanne Berg Fredheim

Stilling: Assistent

Gro Johanne jobber på stjernegruppa - tirsdag, torsdag og fredag. En fin skautur der Gro Johanne kan fortelle og bekrefte alt som oppdages - setter hun veldig høyt!

Sonja Lindtveit

Stilling: Assistent

Sonja har permisjon frem til sommeren! Hun er nå å finne på biblioteket.

Ann - Kristin Gundersen

Stilling: Pedagogisk leder

Ann Kristin er pedagogisk leder på stjernegruppa i år. Hun har tidligere vært med å utvikle Agder-prosjektet for fem-åringene, og vil også være med å gi sol og måne utdrag av dette i år. Hun er opptatt av at læring skjer via leken - og vil bl.a gi barna gode opplevelser innenfor matte-faget. Ann Kristin har fordypning i utefag, så det vil nok prege gruppene hun er på : )

Linn Bjorvatten Salvesen

Stilling: Pedagogisk leder

Linn er Pedagogisk leder - og vil i år jobbe både blant de små og store. Hun er glad i sang og musikk - og vil ha ansvaret for at ungene skal smittes av dette i år ;) Linn har fordypning i de yngste barna - men vi ønsker å spre kompetansen innenfor musikk utover til alle.

Ellen Ausel

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider
993 12 573
ellen@ausel.no

Ellen har jobbet ei god stund som ringe-vikar i barnehagen. I høst har hun vært fast hver onsdag. Nå fra nyttår - er vi heldige å ha fått henne som vikar i full stilling frem til sommeren. Hun kommer til å sees mest sammen med stjernene! Ellen er barne- og ungdomsarbeider - og har også erfaring fra skolen. Blid og lun jente fra Holt : )

Astrid Eidet

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Astrid jobber som barne- og ungdomsarbeider - men er utdannet vernepleier. Hun er den av de ansatte med mest grønne fingre - og hun er ivrig sammen med barna både blant blomstene og i grønnsakshagen. Astrid har fri på torsdagene - ellers er hun å finne blant måne & sol.

Mari Langan

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Mari er barne- og ungdomsarbeider - og hun har 80% jobb i år - fri på tirsdager. Hun er å finne blant sol og måne - men stepper gjerne inn der det måtte trengs :) Mari er en allrounder som er glad i det meste - og overfører masse energi og glede der hun er!

Ineta Griga

Stilling: Renholder

Ineta holder barnehagen skinnende rein ; )

Nanna Lauvland Flaten

Stilling: Eier
900 11 606
nanna@ljostadsaga-barnehage.no

Nanna er medeier og styrer i barnehage. Hun har i utgangspunktet kontor - og fri på onsdager - men er ofte å finne på avdelingene. Hun er opptatt av at alle har det greit - både små og store i barnehagen - og at barnehagen er et godt læringsmiljø. Lek og god sosial kompetanse mener hun er grunnlaget for videre læring :)

Ingunn Landberg Rønningen

Stilling: Eier
416 37 809
ingunnlronningen@gmail.com

Ingunn er medeier og styreleder i barnehagen - og jobber 100%. Dette året vil hun ha ped.leder ansvar på sol/måne - med Sten Åge som førskolelærer 2. Hun vil også være en del sammen med stjernene! Ingunn var med på Agderprosjektet i fjor - og hun vil dra deler av dette videre til måne og sol - sammen med Ann Kristin. Ingunn elsker bøker - og dialogisk lesing - og denne kompetansen vil alle gruppene få glede av ; )

Unni Smeland

Stilling: Eier
926 50 742
unnismeland@gmail.com

Unni jobber som barne- og ungdomsarbeider, og er medeier i barnhagen. Unni er glad i bl.a eventyr og sang - og blir i år sammen med stjernene!

Sten Åge Nygårdseter

Stilling: Eier
974 60 699
nygardseter@gmail.no

Sten Åge er eier og førskolelærer - og desidert den sprekeste blant oss.... Sten Åge har vært pedagogisk leder i mange år - men skal i år ha "fri" fra en del av oppgavene som følger med der. Han blir i år såkalt førskolelærer 2 - og skal følge opp de aller eldste. Han blir å finne både på stor og lita - siden vi ønsker at de fleste skal få overført noe av hans engasjement for friluft og uteliv :)

Elisabeth Hagane-Lager

Stilling: Pedagogisk medarbeider
414 15 722
elisabethrlager@gmail.com

Elisabeth er blitt mamma for andre gang - og har hatt ei pause fra barnehagen. Fra mars er hun tilbake hos oss 1 dag i uka, og det blir bra! Hun kommer til å være mest sammen med de minste stjernene : )

Månegruppa

Solgruppa

Stjernegruppa

Andre ansatte