Ansatte

Ansatte

Agni Lindtveit

Stilling: Assistent

Agni er vår gode matmor - som passer på at vi får sunn, næringsrik og variert kost :) Agni jobber mandag, tirsdag og onsdag - 40 %. Ungene elsker når de kan få hjelpe henne på kjøkkenet :) Hun er å finne rundt frokostbordet med ungene, ellers mest bak kjøkkenbenken. Agni er en morgenfugl, blid og opplagt - personalet har gitt henne mange smart-styrker - med hovedvekt på omsorg og hjelpsomhet!

Gro Johanne Berg Fredheim

Stilling: Assistent

Gro Johanne jobber halve dager på stjernegruppa torsdag og fredag. En fin skautur der Gro Johanne kan fortelle om - og bekrefte alt som oppdages - setter hun veldig høyt! Gro Johanne har et godt fang, er rolig og avbalansert - og er opptatt av at ungene får god tid og god kontakt. Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på hjelpsomhet og omsorg!

Elisabeth Hagane-Lager

Stilling: Pedagogisk leder

Elisabeth startet opp i full jobb som pedagogisk leder fra august 2018 - etter å ha vært ansatt mer eller mindre siden før utdanning. Elisabeth jobber i år mest på måne-gruppa - og hun er veldig glad for å kunne følge ei tur-gruppe! Hun er også overbevist om at "alt henger sammen" og utvikles best under lek - så motorikk, språk etc har stort fokus. Elisabeth er en dyktig yoga-instruktør - og hun er god til å utveksle tips til varierte avslapping/bevegelsesøvelser som også ungene kan ha nytte av. Frilufts-liv og turer er nok hennes favoritt "fag" : ) Elisabeth er faglig engasjert - og deler gjerne undringer og refleksjoner. Hun har også mange gode ideer! Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på samarbeid og ærlighet!

Ann - Kristin Gundersen

Stilling: Pedagogisk leder

Ann - Kristin er pedagogisk leder på halvmånegruppa i år - men vil også være sammen med solgruppa og stjernegruppa noen dager. Hun er opptatt av at læring skjer via leken - og bl.a gi barna gode opplevelser . Ann - Kristin har fordypning i ute-fag, så det vil prege gruppene hun er på : ) Hun gleder seg til å følge halvmåne og sol på naturgrupper i år! Hun var med på Agder-prosjektet - og har tatt med seg mye god lærdom derfra - som praktiseres - og essensen overføres til aldersgruppa hun er sammen med.Hun er faglig engasjert - og deler gjerne gode artikler. Ellers har hun en utrolig lun og god måte å være sammen med ungene på - snakker med og ikke til.....og er helt tilstede! Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på tålmodighet og ansvarsbevissthet! Ann Kristin blir mamma i mars - og gikk ut i permisjon midt i februar. Hun er ventet tilbake fra januar 2021.

Linn Bjorvatten Salvesen

Stilling: Pedagogisk leder

Linn er Pedagogisk leder for solgruppa og for de minste stjernene i år. Hun er på både stor og liten gruppe - og bytter sammen med Ann Kristin. Hun er glad i sang og musikk - og vil ha ansvaret for at ungene skal smittes av dette i år ;) Linn har fordypning i de yngste barna - men nå har hun fulgt ei gruppe opp til sol - og har ansvar for 5èrn opplegget i tillegg :) Linn er god til å organisere og har flotte samlinger der ulike temaer blir satt fokus på! Hun er god til å se den enkelte og deres behov - og er en trygg og god kollega. Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på omsorg og samarbeid!

Åste Havnen Skori

Stilling: Pedagogisk leder

Åste begynte hos oss midt i februar 2020 - som vikar for Ann Kristin. Hun kommer fra Vrådal - men er bosatt på Vegårshei. Vi gleder oss tl å bli godt kjent med Åste : )

Sissel Hushovd

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Sissel er ansatt i Vegårshei kommune som ekstra-ressurs for barn / barnegrupper med ekstra utfordringer. Hun jobber dette året 20 timer i uka hos oss - og følger månegruppa : ) Sissel er ei blid og samarbeidsvillig dame - som er "pålogget" og vet hva hun driver med :) Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på målrettethet og omsorg!

Ellen Ausel

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Ellen er ei blid og koselig jente fra Holt - som har funnet kjærligheten - og flyttet til Risør! Hun er barne- og ungdomsarbeider - og har erfaring fra skole - SFO og andre barnehager. Ellen har lenge vært vikar hos oss - og har fra desember fått hun full fast jobb. Ellen er ei pålitelig, rolig og god jente - som har oversikt og godt humør! Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på tålmodighet og omsorg!

Astrid Eidet

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Astrid jobber som barne- og ungdomsarbeider - men er utdannet vernepleier. Hun er den av de ansatte med mest grønne fingre - og hun er ivrig sammen med barna både blant blomstene og i grønnsakshagen. Astrid har fri på onsdagene - ellers er hun å finne blant måne & sol. Hun er på naturgruppa til månene - og hun finner alltid noe hun kan bruke ute i naturen, muligens den mest kreative av oss.... Astrid er god til å se hver enkelt - stille spørsmål og reflektere. Hun har gode egenskaper som bl.a kreativitet og samarbeid.

Mari Langan

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Mari er barne- og ungdomsarbeider - og hun jobber 100% som de fleste andre. Mari er en "allrounder" - men i år er hun fast på halvmåner/sol. Hun stepper ellers inn der det måtte trengs - og er veldig fleksibel, løsningsorientert og god :) Mari er glad i det meste - og overfører masse energi og glede der hun er! Hun har fine sanger på Spotify`en sin - og høres musikk for full guffe - så er Mari som oftes der og danser med ungene. Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på hjelpsomhet og humor!

Ineta Griga

Stilling: Renholder

Ineta holder barnehagen skinnende rein ; ) Hun har hatt ett års permisjon med lille Lotte - og det er flott å ha henne tilbake. Ineta er alltid blid og fornøyd - uansett hvor grisete det er her.....det er alltid godt å komme til nyvasket barnehage hver morra.

Anette Flaten

Stilling: Vikar

Anette er student ved OsloMet - straks ferdig utdannet barnehagelærer. Hun har fått en ekstra lang periode hjemme nå i disse korona-tider, og var derfor veldig glad når vi spurte om hun ville være vikar hos oss. Anette er ei rolig, blid jente som alltid har et smil på lur - og er en av våre nærmeste naboer :)

Nanna Lauvland Flaten

Stilling: Eier
900 11 606
nanna@ljostadsaga-barnehage.no

Nanna er medeier og styrer i barnehagen. Hun har i utgangspunktet kontor - og fri på fredager - men er ofte å finne på avdelingene. Hun er opptatt av at alle har det greit - både små og store i barnehagen - og at barnehagen er et godt læringsmiljø. Lek og god sosial kompetanse mener hun er grunnlaget for videre læring :) Nanna er opptatt av tidlig innsats - og tror alle trenger sin "Alfred". Videre er hun opptatt av helheten - alt henger sammen - motorikk, språk, sosial kompetanse etc.. Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på lederegenskaper og ansvarsbevissthet!

Ingunn Landberg

Stilling: Eier
416 37 809
ingunn.landberg@gmail.com

Ingunn er medeier og styreleder i barnehagen - og jobber 100%. Hun har mye av lederansvaret på stjernegruppa - sammen med pedagogene. Ingunn elsker bøker - og dialogisk lesing - og denne kompetansen vil nok gruppa få stor glede av ; ) Hun er utnevnt som Snakkepakke-sjef pga hennes engasjement for opplegget - og evnen til å holde oversikten over alt den tillhører :) Hun var med på Agder-prosjektet - og har tatt med seg mye god lærdom derfra - som praktiseres - og overføres til aldersgruppa hun er sammen med. Hun er veldig opptatt av tilstedeværelse - både i leken og ellers - og har dermed en nydelig kontakt med ungene! Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på samarbeid og ansvarsbevissthet!

Unni Smeland

Stilling: Eier
926 50 742
unnismeland@gmail.com

Unni jobber som barne- og ungdomsarbeider, og er medeier i barnehagen. Unni er glad i bl.a eventyr og sang - og er også i år sammen med stjernene! Unni har vært i barnehagen bestandig ( sammen med Nanna ) - fra oppstart i 1993 - så hun har mye god erfaring og har vært med på mange endringer i årenes løp..... Unni jobber 100 % - og får dermed bidratt med sin mange gode kvaliteter. Hun er opptatt av hver enkelt - og er god til å "lese" deres ønsker og behov - og sette ord på dette for de minste barna. Rundt Unni er der ro og harmoni! Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på tålmodighet og omsorg!

Sten Åge Nygårdseter

Stilling: Eier
974 60 699
nygardseter@gmail.no

Sten Åge er medeier og førskolelærer - og desidert den sprekeste blant oss.... Sten Åge har vært pedagogisk leder i mange år - men har nå blitt "fritatt" fra en del av oppgavene som følger med der. Han er å finne blant stjernene i år. Han deltar aktivt i barnas leik, sykler i ring - og liker godt å gå på turer. Sten Åge har verdens beste tålmodighet i å få ungene til å føle mestring bl.a skiglede - øver og øver i deres tempo, av og på - opp og ned.... Personalet har gitt han de fleste smart-styrker - med hovedvekt på tålmodighet og nyskjerrighet!

Bianca Knuten

Stilling: Barnehagemedarbeider

Bianca er ei blid og koselig jente som kommer fra Kiel i Tyskland. Hun har bodd flere år i Stavanger - der hun jobbet i barnehage. Her traff hun ren kjekk Vegårsheiing - og hun flyttet til Tvedestrand for noen år iden - og jobbet på hotellet der. I sommer giftet hun seg og flyttet til Vegårshei - og vi er så heldige å ha fått henne inn hos oss frem til sommeren : ) Hun vil være mest på stjernegruppa!

Månegruppa

Anette Flaten

Stilling: Vikar

Anette er student ved OsloMet - straks ferdig utdannet barnehagelærer. Hun har fått en ekstra lang periode hjemme nå i disse korona-tider, og var derfor veldig glad når vi spurte om hun ville være vikar hos oss. Anette er ei rolig, blid jente som alltid har et smil på lur - og er en av våre nærmeste naboer :)

Solgruppa

Anette Flaten

Stilling: Vikar

Anette er student ved OsloMet - straks ferdig utdannet barnehagelærer. Hun har fått en ekstra lang periode hjemme nå i disse korona-tider, og var derfor veldig glad når vi spurte om hun ville være vikar hos oss. Anette er ei rolig, blid jente som alltid har et smil på lur - og er en av våre nærmeste naboer :)

Stjernegruppa

Anette Flaten

Stilling: Vikar

Anette er student ved OsloMet - straks ferdig utdannet barnehagelærer. Hun har fått en ekstra lang periode hjemme nå i disse korona-tider, og var derfor veldig glad når vi spurte om hun ville være vikar hos oss. Anette er ei rolig, blid jente som alltid har et smil på lur - og er en av våre nærmeste naboer :)