Agni Lindtveit

Stilling: Assistent

Agni er vår gode matmor - som passer på at vi får sunn, næringsrik og variert kost :) Agni jobber mandag, tirsdag og torsdag - 40 %.

Gro Johanne Berg Fredheim

Stilling: Assistent

Gro Johanne jobber på stjernegruppa mandag - tirsdag og fredag. En fin skautur der Gro Johanne kan fortelle og bekrefte alt som oppdages - setter hun veldig høyt!

Sonja Lindtveit

Stilling: Assistent

Sonja har permisjon frem til nyttår! Hun er nå å finne på biblioteket.

Ann - Kristin Gundersen

Stilling: Pedagogisk leder

Ann Kristin er pedagogisk leder på stjernegruppa i år. Hun er opptatt av at læring skjer via leken - og bl.a gi barna gode opplevelser . Ann Kristin har fordypning i utefag, så det vil nok prege gruppene hun er på : )

Linn Bjorvatten Salvesen

Stilling: Pedagogisk leder

Linn er Pedagogisk leder - og vil i år jobbe både blant de store. Hun er glad i sang og musikk - og vil ha ansvaret for at ungene skal smittes av dette i år ;) Linn har fordypning i de yngste barna - men nå har hun fulgt ei gruppe opp til sol :)

Elisabeth Hagane-Lager

Stilling: Pedagogisk leder

Elisabeth starter opp i full jobb som pedagogisk leder fra august 2018 - etter å ha vært ansatt mer eller mindre siden før utdanning. Veldig bra!!!

Sissel Hushovd

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Sissel er ansatt i Vegårshei kommune som ekstra-ressurs for barn / barnegrupper med ekstra utfordringer. Hun jobber dette året 20 timer i uka hos oss - og følger månegruppa : ) Sissel er ei blid og samarbeidsvillig dame - som er "pålogget" og vet hva hun driver med :) Hun er for øvrig mamma til Ann Kristin.

Astrid Eidet

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Astrid jobber som barne- og ungdomsarbeider - men er utdannet vernepleier. Hun er den av de ansatte med mest grønne fingre - og hun er ivrig sammen med barna både blant blomstene og i grønnsakshagen. Astrid har fri på torsdagene - ellers er hun å finne blant måne & sol. Astrid venter sitt andre barn i oktober - så da blir hun borte resten av barnehageåret.

Mari Langan

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Mari er barne- og ungdomsarbeider - og hun har 60% jobb. Mari jobber foreløpig mandag, onsdag og torsdag.Hun er å finne blant de minste i år - men stepper gjerne inn der det måtte trengs :) Mari er en allrounder som er glad i det meste - og overfører masse energi og glede der hun er!

Ineta Griga

Stilling: Renholder

Ineta holder barnehagen skinnende rein ; ) Hun venter baby i september - så i høst /vinter vil hun være i permisjon.

Nanna Lauvland Flaten

nanna@ljostadsaga-barnehage.no

Nanna er medeier og styrer i barnehage. Hun har i utgangspunktet kontor - og fri på onsdager - men er ofte å finne på avdelingene. Hun er opptatt av at alle har det greit - både små og store i barnehagen - og at barnehagen er et godt læringsmiljø. Lek og god sosial kompetanse mener hun er grunnlaget for videre læring :)

Ingunn Landberg Rønningen

ingunnlronningen@gmail.com

Ingunn er medeier og styreleder i barnehagen - og jobber 100%. Dette året vil hun jobbe med sol og måne - og ha ansvar for barn med spesielle behov. . Ingunn elsker bøker - og dialogisk lesing - og denne kompetansen vil nok gruppa få stor glede av ; )

Unni Smeland

unnismeland@gmail.com

Unni jobber som barne- og ungdomsarbeider, og er medeier i barnehagen. Unni er glad i bl.a eventyr og sang - og blir også i år sammen med stjernene! Unni har fri hver mandag.

Sten Åge Nygårdseter

nygardseter@gmail.no

Sten Åge er eier og førskolelærer - og desidert den sprekeste blant oss.... Sten Åge har vært pedagogisk leder i mange år - men har nå blitt "fritatt" fra en del av oppgavene som følger med der. Han blir å finne både på stor og lita gruppe - siden vi ønsker at de fleste skal få overført noe av hans engasjement for friluft og uteliv :)

Månegruppa