Nyhetsarkiv

 • Høstmarked

  Høstmarked i Ljøstadsaga!

  Tirsdag 9.oktober hadde vi vårt årlige høstmarked. Foreldre, besteforeldre og anna familie møtte mannsterke opp : )

 • Bestemor Skogmus staua!

  Som deres sikkert har hørt - har Bestemor Skogmus flyttet inn i barnehagen. Hun har innredet et koselig rom med typisk bestemor-stæsj...Det er stas å inn å leke med sko, hatter, smykker etc....og enda større stas når Bestemor er hjemme og kommer på besøk samling : )

 • HØSTMARKED

  Tirsdag 9.oktober er det høstmarked i barnehagen! Det er baket opp til salg - og det blir servert Barnehagens pølselapskaus! Vi skal ha utlodning - og ellers blir det tid til å kikke seg rundt og slå av en prat: Inntektene i år skal gå til Blindeforbundet - og deres arbeid for å skaffe førerhunder. Karianne - som representerer Blindeforbundet - har vært på besøk og snakket om dette - og hun vil også være tilstede med stand på høstmarkedet!

 • Smart oppvekst

  Smart oppvekst👍🏽

 • Friluftslivets uke 36

  Rammeplanen om naturen som læringsarena - og om mat og måltid :
  - " Barnehagen skal være en arena for daglig fysisk aktivitet og fremme barnas bevegelsesglede og motoriske utvikling."
  - " Barnehagen skal legge til rette for at måltider og matlaging bidrar til måltidsglede, deltakelse, samtaler og fellesskapsfølelse hos barna."

 • Sommer-toget!

  Sommertoget stanset litt på Vegårshei i dag - og 5 `ern var på plass :)

 • Tur

  Koselig turbilde ☀️

 • Tur til Hovdefjell!

  Siste felles tur med 5`ern gikk til Hovdefjell i dag. Dette er Vegårshei`s høyeste fjell - og rager 545 moh. Ungene nærmest spratt opp på toppen - og vi fikk utsikt omtrendt til Danmark i sør og de blånende fjell i nord. En flott tur - men masse knott gjorde oss litt urolige på toppen.....Vi stoppet på den nye cafeen på Selåsvatn og kjøpte oss en velfortjent softis/kuleis på hjemveien! Takk for alle fine turer, gode klemmer og gode smil dere solunger - vi kommer til å savne dere til høsten! Lykke til på skolen - ta godt vare på deg og vennene dine :)

 • Sommerfest

  Sommerfesten på mandag ble en veldig hyggelig kveld. Det var over 100 besøkende av store og små familiemedlemmer - og det ble grillet en del kilo pølser og hamburgere. Været var på vår side - og vinden holdt borte knotten:) 5`ern hadde planlagt festen - og de syns den ble slik de hadde tenkt. De fremførte alle månedenes regler for oss - og så fikk de et selvmala nett med permer etc i . Lykke til på skolen våre gode venner, husk du er unik og verdifull :) God sommer alle sammen!

 • Regn, regn, regn, regn øsende regn, pøsende regn......

  Onsdag var en veldig regnfull dag - det regnet i bøtter og spann ; ) Vi valgte å dra på tog- og jungeltur inne hele formiddagen. Det var veldig gøy å ut i regnet på ettermiddagen - og alle ble hentet blaute og fornøyde ute :)

 • Småkryp

  Filip og Isak er to av barnehagens ivrige småkryp-samlere....Her har de funnet to brunsnegler(!)- skrukketroll og skolopender. Sammen med flere barn er de veldig ivrige - og snur enhver stein som kan skjule noe spennende...

 • Cafeen er åpnet!

  Cafeèn er åpnet for sesongen! Bord og krakker har solgruppa malt, og månebarn har vært avgårde å kjøpt blomster for å pynte ekstra fint opp. Det er allerede laget mange flotte kaker - og fristende retter her i cafeen.