Ansatte

Ansatte

Gro Johanne Berg Fredheim

Stilling: Assistent

Gro Johanne har jobbet i barnehagen siden 90-tallet. Gro Johanne er glad i tur og første-håndserfaringer sammen med barna. Hun har varme hender og et godt fang som ungene er veldig glad i. Hun er nå kun innom som vikar i ny og ne : )

Ann - Kristin Gundersen

Stilling: Pedagogisk leder

Ann Kristin er en engasjert barnehagelærer som er opptatt av at læring skjer via leken - og bl.a gjennom gode opplevelser . Ann - Kristin har fordypning i ute-fag, så det preger gruppene hun er på : ) Hun var med på å utvikle Agder-prosjektet - og har tatt med seg mye god lærdom derfra - som praktiseres - og essensen overføres til aldersgruppa hun til enhver tid er sammen med. Ann Kristin er faglig engasjert - og deler gjerne gode artikler. Ellers har hun en utrolig lun og god måte å være sammen med ungene på - snakker med og ikke til.....og er helt tilstede! Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på tålmodighet og ansvarsbevissthet! Fra høsten 21 blir hun på stor gruppe - og mye med solgruppa.

Linn Bjorvatten Salvesen

Stilling: Pedagogisk leder

Linn er Pedagogisk leder - og er stort sett blandt de store. Hun er glad i sang og musikk - og vi hører ofte hun setter på høytaleren når ungene sykler eller i annen aktivitet ;) :) Linn er god til å organisere og har flotte samlinger der ulike temaer blir satt fokus på! Linn har studert speialpedagogikk dette året - og har fått sjanse til å prøve seg et år på Vegårshei skole. Hun er god til å se den enkelte og deres behov - og er en trygg og god kollega. Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på omsorg og samarbeid! Linn har permisjon fra Ljøstadsaga barnehageåret 21-22.

Elisabeth Hagane-Lager

Stilling: Pedagogisk leder

Elisabeth startet opp i full jobb som pedagogisk leder fra august 2018 - etter å ha vært ansatt mer eller mindre siden før utdanning. Elisabeth blir på stjernegruppa fra høsten. Hun jobber noe redusert - men prøver å jobbe seg tilbake etter å ha måttet ta uønsket mye hensyn til kroppen de siste månedene . Elisabeth er vår sosialminister og finner på mye gøy både for store og små! Hun er også overbevist om at "alt henger sammen" og utvikles best under lek - så motorikk, språk etc har stort fokus. Elisabeth er en dyktig yoga-instruktør - og hun er god til å utveksle tips til varierte avslapping/bevegelsesøvelser som også ungene kan ha nytte av. Elisabeth er faglig engasjert - og deler gjerne undringer og refleksjoner. Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på samarbeid og ærlighet! Elisabeth har fått permisjon fra barnehagen fra nov 21 - aug 22. Vi krysser fingrene for at denne hvileperioden vil styrke kroppen til å starte opp igjen etter sommerferien.

Åste Havnen Skori

Stilling: Pedagogisk leder

Åste begynte hos oss som vikar midt i februar 2020 - men som et funn hun var - så ansatte vi henne som fast pedagog hos oss. Åste har vist seg som en veldig engasjert pedagog - finner mye interessant av artikler og ideer som hun ivrig deler med oss andre : ) Hun er god til å organisere - og har full kontroll på det som skjer. Åste har vært å finne på stjernegruppa - og det vil hun fortsette med dette året også. Hun har egenskaper som kreativ, samarbeidsvillig og målrettet - og kommer alltid inn døra med et stort smil klar til ny dyst!

Ellen Ausel

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Ellen er ei blid og koselig jente fra Holt - som etter å ha prøvd seg på Risør-livet - gjør Vegårsheiing av seg i løpet av sommeren. Hun er barne- og ungdomsarbeider - og har erfaring fra skole - SFO og andre barnehager. Ellen har 100% fast jobb - og blir på stjernegruppa fra høsten 21.. Ellen er ei pålitelig, rolig og god jente - som har oversikt og en god, lun humor! Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på tålmodighet og omsorg!

Astrid Eidet

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Astrid jobber som barne- og ungdomsarbeider - men er utdannet vernepleier. Hun er den av de ansatte med mest grønne fingre - og hun er ivrig sammen med barna både blant blomstene og i grønnsakshagen. Astrid har fri på onsdagene - ellers er hun å finne blant måne & sol. Hun liker seg godt på tur - og hun finner alltid noe hun kan bruke ute i naturen, muligens den mest kreative av oss.... Astrid er god til å se hver enkelt - stille spørsmål og reflektere. Hun har gode egenskaper som bl.a kreativitet og samarbeid.

Mari Langan

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Mari er barne- og ungdomsarbeider - og er endelig tilbake etter mamma-perm i 80%. Mari er en "allrounder" - men har de siste årene vært mest med de store. Hun stepper ellers inn der det måtte trengs - og er veldig fleksibel, løsningsorientert og god :) Mari er glad i det meste - og overfører masse energi og glede der hun er! Hun har fine sanger på Spotify`en sin - og høres musikk for full guffe - så er Mari som oftes der og danser med ungene. Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på hjelpsomhet og humor!

Ineta Griga

Stilling: Renholder

Ineta holder barnehagen skinnende rein ; ) Ineta er alltid blid og fornøyd - uansett hvor grisete det er her.....det er alltid godt å komme til nyvasket barnehage hver morra.

Nanna Lauvland Flaten

Stilling: Eier
900 11 606
nanna@ljostadsaga-barnehage.no

Nanna er medeier og styrer i barnehagen. Fra høsten vil hun være to dager på stor gruppe - og ser frem til dette. Ellers har hun kontor - og en fridag innimellom for å bøte litt på overtida:) Hun er opptatt av at alle har det greit - både små og store i barnehagen - og at barnehagen er et godt læringsmiljø. Lek og god sosial kompetanse mener hun er grunnlaget for videre læring :) Nanna er opptatt av tidlig innsats - og tror alle trenger sin "Alfred". Videre er hun opptatt av helheten - alt henger sammen - motorikk, språk, sosial kompetanse etc.. Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på lederegenskaper og ansvarsbevissthet!

Ingunn Landberg

Stilling: Eier
416 37 809
ingunn.landberg@gmail.com

Ingunn er medeier og styreleder i barnehagen - og jobber langt over 100%. Hun har mye lederansvar på stor gruppe - sammen med pedagogene. Ingunn elsker bøker - og dialogisk lesing - og denne kompetansen vil nok gruppa få stor glede av ; ) Hun er utnevnt som Bravo-sjef pga hennes engasjement for opplegget - og evnen til å holde oversikten over alt den tillhører :) Hun var med på Agder-prosjektet - og har tatt med seg mye god lærdom derfra - som praktiseres - og overføres til aldersgruppa hun er sammen med. Hun er veldig opptatt av tilstedeværelsen - både i leken og ellers - og har dermed en nydelig kontakt med ungene! Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på samarbeid og ansvarsbevissthet!

Unni Smeland

Stilling: Eier
926 50 742
unnismeland@gmail.com

Unni jobber som barne- og ungdomsarbeider, og er medeier i barnehagen. Unni er glad i bl.a eventyr og sang - og har spesialisert seg på de minste barna! Unni har vært i barnehagen bestandig ( sammen med Nanna ) - fra oppstart i 1993 - så hun har mye god erfaring og har vært med på mange endringer i årenes løp..... Unni jobber 100 % - og får dermed bidratt med sin mange gode kvaliteter. Hun er opptatt av hver enkelt - og er god til å "lese" deres ønsker og behov - og sette ord på dette for de minste barna. Rundt Unni er der ro og harmoni - hun har varme hender og et godt fang. Personalet har gitt henne de fleste smart-styrker - med hovedvekt på tålmodighet og omsorg!

Sten Åge Nygårdseter

Stilling: Eier
974 60 699
nygardseter@wemail.no

Sten Åge er medeier og førskolelærer - og desidert den sprekeste blant oss.... Sten Åge har vært pedagogisk leder i mange år - men er blitt "fritatt" fra en del av oppgavene som følger med der. Han trives godt både blant både store og små - men blir på stor gruppe fra høsten 21. Han deltar aktivt i barnas leik, sykler i ring - og liker godt å gå på turer. Sten Åge har verdens beste tålmodighet i å få ungene til å føle mestring bl.a skiglede - øver og øver i deres tempo, av og på - opp og ned.... Personalet har gitt han de fleste smart-styrker - med hovedvekt på tålmodighet og nyskjerrighet!

Månegruppa

Solgruppa

Stjernegruppa